توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

ترامپ هفده دقیقه دروغ گفت!

سی‌ان‌ان اعلام کرد دونالد ترامپ در مدت هفده دقیقه نطق خودش، به بیان انتقادهای بسیار تند و شدید از مولر مبادرت کرد. او به صورت مکرر و مکرر، سخنانی بیان کرد که درست نبود. برای نمونه ترامپ گفت هیچ مانع تراشی در مسیر عدالت وجود ندارد و هیچ تبانی در کار نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 01
کد خبر: ۱۲۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان نطق رئیس‌جمهور هفتاد و دو ساله آمریکا علیه «رابرت مولر» را هفده دقیقه دروغ مکرر توصیف کرد.

 

سی‌ان‌ان اعلام کرد دونالد ترامپ در مدت هفده دقیقه نطق خودش، به بیان انتقادهای بسیار تند و شدید از مولر مبادرت کرد. او به صورت مکرر و مکرر، سخنانی بیان کرد که درست نبود. برای نمونه ترامپ گفت هیچ مانع تراشی در مسیر عدالت وجود ندارد و هیچ تبانی در کار نیست. اما رابرت مولر گفته است: اگر ما اعتماد داشتیم که رئیس جمهور (ترامپ) جرمی را مرتکب نشده است، چنین مطالبی بیان نمی‌کردیم. کار به جایی رسیده است که ترامپ به صورت شخصی هم مولر را هدف حملات خودش قرار داده و گفته است مولر فردی است که مشکل و درگیری شخصی دارد!

 

گفتنی است رئیس جمهور آمریکا در اولین واکنش خود به اظهارات رابرت مولر، بازرس ویژه تحقیقات درباره مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا در حساب توییتر خود نوشت: هیچ چیز فرقی نکرده، شواهد کافی وجود نداشته و بنابراین در کشور ما یک فرد بی‌گناه است. پرونده بسته شده است. متشکرم.

 

رابرت مولر هفته گذشته از سمت خود در وزارت دادگستری استعفا کرد. مولر گفت: تا زمانی که دونالد ترامپ در منصب ریاست جمهوری است نمی‌توانیم وی را متهم به ارتکاب جرم کنیم. اگر اطمینان حاصل می‌کردیم که رئیس‌جمهور مرتکب جرم نشده است آن را اعلام می‌کردیم.

 

شایان ذکر است، در گزارش نهایی رابرت مولر، بازرس ویژه دادگستری آمریکا آمده شواهدی دال بر تبانی میان ستاد انتخاباتی ترامپ و عوامل روس یافت نشده است. با این حال در این گزارش ۴۰۰ صفحه‌ای، مولر یادآور شد که او نمی‌تواند مشخصا درباره ارتکاب موارد کارشکنی بر سر اجرای عدالت تصمیم گرفته و تصمیم‌گیری در این باره را به کنگره واگذار کرده است. همچنین در گزارش مولر یادآوری شده است که کنگره این اختیار را دارد که تحقیقاتی را در خصوص موضوع «کارشکنی قانونی» صورت دهد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار